miercuri, 20 noiembrie 2013

Pret redus la un curs pe care l-am urmat si in care se vorbeste si despre trading

Sfat cheie in domeniul creditelor bancare
helou Dann ,

in aceasta saptamana iti voi da un sfat din domeniul surselor de venit.

Sistemul social in care ne aflam foloseste banii. Fiecare dintre noi trebuie sa faca bani pentru a supravietui, sau sa primeasca bani de la cineva (in cazul copiilor de la parinti, a pensionarilor de la fondurile de pensii etc.). Ca atare, sursele de venit sunt o preocupare constanta pentru fiecare dintre noi.

Sfat cheie in domeniul surselor de venit

Acest sfat este izvorat din realitatea pe care o traim: criza financiara si economica. Desi Guvernul spune ca avem crestere economica, fiecare dintre noi simtim ca traim mai prost decat anul trecut, iar anul trecut am trait mai prost decat acum doi ani...

Pentru a rezista in timp de criza sau pentru a prospera in timpuri de crestere economica, ai nevoie de mai multe surse de venit!

Desi prima parte a sfatului se refera la zilele noastre, vei gasi in partea o doua a frazei perioada de dupa criza. Daca ai mai multe surse de venit, odata iesiti din criza economica in care ne aflam vei ajunge mai rapid la prosperitate, decat cei care depind de o singura sursa de venit.

Cand spun "mai mult surse de venit", cel mai multi se gandesc la un al doilea job si stramba din nas. De fapt, surse de venit pot fi si:
  • dobanda la un depozit banca
  • veniturile dintr-o mica afacere pe care ai deschis-o
  • chiria unui apartament pe care il ai in proprietate
  • dividentele pe care le aduc actiunile din portofoliul tau
  • ...
Cel mai interesant este ca multe din sursele de venit enumerate mai sus sunt surse de venit rezidual sau venit pasiv: pentru intretinerea lor nu e nevoie sa "cheltui" decat cel mult o ora din timpul tau zilnic. Odata sursa pusa pe picioare, ea aduce bani cu minim de efort din partea ta. De exemplu, dupa ce ai cumparat un apartament, acesta iti "produce" luna de luna un mic salariu!

Oferta de Sambata

Situatia mea financiara s-a consolidat in momentul in care am inceput sa am mai multe surse de venit. Intotdeauna m-am straduit sa creez surse de venit pasiv. Acestea sunt preferatele mele si le acord cea mai mare importanta.

Experienta mea in acest domeniu a fost condensata in cursul CHRYSALIS. Este un curs online de 6 saptamani, in care iti detaliez toate metodele pe care le folosesc pentru a crea surse de venit pasiv.
In ziua de Sambata 23 noiembrie iti ofer cursul CHRYSALIS Standard cu reducere de 60%!

Pret de lista:
 399 lei

Pret redus: 160 lei

Cod de reducere: CHRCH

Link de comanda: http://tinyurl.com/pduetz3

Modalitate de comanda cu reducere:

  •     dai click pe linkul de mai sus (daca nu functioneaza linkul, il copiezi intr-un browser de internet, adica Mozilla,Chrome sau similare si vizitezi pagina)
  •    adaugi produsul la cos
  •     vizualizezi cosul (ai un buton in dreapta sus a ecranului, "Cosul meu")
  •     introduci codul de reducere in casuta special destinata

Poti viziona un tutorial video despre folosirea codului de comanda la pagina:

http://www.lucadezmir.com/shop/ro/content/7-cum-comand

Filmul se incarca in partea de jos a paginii.

Ne auzim saptamana viitoare!

Cu prietenie,

Luca

P.S. Ai primit acest mesaj deoarece esti abonat la Buletinul Informativ Luca Dezmir. Daca vrei sa nu mai primesti mesaje cu recomandari de finante personale si investitii, utilizeaza linkul de dezabonare de la sfarsitul mesajului.

Niciun comentariu: