miercuri, 11 iulie 2012

Intrebari si raspunsuri FOREX

1. Sa folosesc semnale si analize facute de alti traderi? 

 Raspuns: NU! Foloseste doar analiza personala si bazeaza-te doar pe semnalele pe care le vezi tu in piata. Altfel, o sa-l injuri destul de des pe cel dupa care te "inspiri". 

2. Ce suma sa risc din cont?  

 Raspuns: Majoritatea traderilor profesionisti tranzactioneaza 1 lot standard pentru fiecare $50,000 din cont. 
Acesti traderi daca ar avea $5000 in cont ar deschide un cont mini.
Deci, daca ai $60.000 deschide un cont si tranzactioneaza mini-loturi, daca ai $8.000 in cont tranzactioneaza micro-loturi. Daca ai doar $250 atunci deschide un cont demo si stai cu el pana cand faci rost de restul de $750, apoi deschide un micro-cont. Daca ai $10, cauta o slujba. :)

3.Ce broker sa aleg?

Raspuns: Fereste-te de broker-ii care ofera bonusuri si de cei care nu accepta scalping si incearca sa gasesti un broker care nu iti va respinge anumite tranzactii. 

2 comentarii:

Anonim spunea...

ATENTIE! Prin acest articol in prima parte te contrazici singur. Avand in vedere ca tu AI in meniul de sus analize+SEMNALE. Practic le spui cititorilor tau sa omita acea sectiune a sitului.

Unknown spunea...

Asa e; din cauza asta actualizez foarte rar sectiunea de analize+semnale; cand o sa fiu inspirat o sa schimb aceasta sectiune cu una mai interesanta. Deocamdata, scopul pentru care am deschis acest blog este ca sa impartasesc informatiile pe care le acumulez intre timp.