marți, 29 mai 2012

Cum deschizi un cont de tranzactionare la broker-ul PLUS500 ?

Pentru cei care doresc sa deschida un cont real de tranzactionare la un broker de inalta clasa cu asistenta in limba romana le recomand urmatorii pasi pe care i-am urmat si eu:

  Pasul 1.  Mai intai e nevoie sa intri pe site-ul broker-ului , in cazul de fata fiind plus500.com .

  Pasul 2. Completezi formularul online in care trebuie sa introduci datele reale care ti se cer .

  Pasul 3. Trimiti prin e-mail fotocopiile actelor care ti se cer : Act de identitate valabil si Dovada rezidentei in care sunt afisate numele si adresa. Toate datele trebuie sa coincida cu cele specificate in formular.

   Dupa toate acestea trebuie sa astepti sa fi contactat prin e-mail din partea Companiei de brokeraj si sa primesti confirmarea ca toti pasii de inregistrare au fost completati corect.

  Pasul 4. Alimentarea contului. Pentru a depune fonduri in contul de tranzactionare intr-un mod foarte usor este indicat sa utilizezi un card de debit .. Daca intampini dificultati in timpul acestui proces este indicat sa contactezi Compania de brokeraj pentru a te ajuta.

Dupa ce fondurile ajung in contul tau , vei primi prin e-mail username-ul si parola cu care trebuie sa te inregistrezi pe platforma de trading.  Din acest moment, poti tranzactiona fara probleme.
  

  Am scris acest articol deoarece am intalnit intrebarea : " Care e procedura ce trebuie urmata pentru a putea tranzactiona?" .

Sper sa fie de folos, iar daca ai intrebari sau alte pareri, te invit sa lasi un comentariu la acest articol.

 Succes!!



Niciun comentariu: